Информация за доставка

Потребителска кошница за неригистрирани посетители:
Всеки наш посетител може да пазарува от онлайн магазина без да е регистриран. Всеки наш посетител получава Потребителска кошница. Това позволява на посетителя временно да съхранява желаните продукти. При изход от магазина, съдържанието в кошницата се губи.
Потребителска кошница за регистрирани посетители:
Всеки наш регистриран посетител получава Потребителска кошница. Това позволява на регистрираният потребител постоянно да съхранява желаните продукти. При изход от магазина, съдържанието й не се губи.
Ако нерегистриран потребител е избрал продукти и ги е поставил в Потребителска кошница до процедурата по регистрация, а после е изпълнил регистрация, то продуктите автоматично се запазват в новата Потребителска кошница.
За всички градове в които има офис на Еконт, Спиди, ОК-експер поръчките се доставят обикновено на следващия работен ден, освен ако не възникнат обстоятелства, независещи от нас. За останалите дестинации доставката е в срок до 3 работни дни, в зависимост от графика за посещения на куриерската фирма. Доставки се извършват в работни дни, между 9:00 и 18:00 часа и в събота от 9:00 до 13:00 часа.
Поръчки направени до 16:00 часа в работен ден и до 11:00 часа в събота, се обработват същия ден.
Поръчки направени след 16:00 часа в работен ден, след 11:00 часа в събота и през празнични и почивни дни се обработват на следващия работен ден.
За поръчки направени до офис на Еконт, Спиди или ОК-експрес се заплаща куриерска услуга в размер от 3,50лв./кг. до офис или от 5лв./кг. до адрес в зависимост от стойността на наложеният платеж,  и  около 1-2%. в зависимост от наложеният платеж  ако е до адрес. По желание на клиента изпращаме и като пощенска /икономични/ пратка до офис на Еконт, Спиди за артикули с ниска стойност – като там куриерската услуга е от 3,50 лева/кг. в зависимост от стойността на наложеният платеж.
ПОРЪЧКА
Въведете Вашите персонални данни, име, адрес и мобилен телефон, за да можем да се свържем с Вас. Данните, които предоставяте са само и единствено, за да можем да обработим поръчката Ви.
ПОТВЪРЖДАВАНЕ
След като получим Вашата заявка, ще се свържем с Вас по телефона, който сте оставили за обратна връзка. Ще уточним деня за доставка на поръчката Ви.
ДОСТАВКА
Вашата поръчка ще Ви бъде доставена с куриерска фирма Еконт, Спиди или ОК-експрес. Срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни, в зависимост от населеното място.
ПЛАЩАНЕ
Плащането се извършва в момента на доставката. Всяка пратка е винаги с опция за преглед и тест преди да бъде извършено плащането.